gb hiša

    domov
  e-mail
Deutsch

PHPP izračuni, meritve zrakotesnosti in termografija

PHPP izračuni

PHPP  (PassivHaus Projektierungs Paket) je program za projektantski izračun PH, s katerim preverjamo pravilnost odločitev pri zasnovi zgradbe že med samim projektiranjem. S pomočjo programa enostavno in hitro ovrednotimo učinkovitost morebitnih potrebnih izboljšav. Rezultati izračuna po PHPP so osnova za načrtovanje strojnih instalacij (ogrevanje, hlajenje, prezračevanje…).

Individualnim graditeljem nizkoenergetskih hiš (NEH) in pasivnih hiš (PH) nudimo izračun gradbene fizike s programom PHPP 2007, kot ga zahteva razpis za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko sklada, bodisi želite sami dokaz o doseganju pasivnega standarda vašega objekta.

Informacije na: bbprodukt@gmail.com

Zrakotesnost termografija


Meritve zrakotesnosti, t.i. »Blowdoor test«

Zrakotesnost NEH in PH je izrednega pomena za zmanjševanje toplotnih izgub in hkrati vzpostavimo potrebne pogoje za delovanje sistema prezračevanja z rekuperacijo toplote odpadnega zraka. Zrakotesnost objekta merimo z t.i. »blowdoor« testom.

Informacije na: bbprodukt@gmail.com

PRIMER - Zrakotesnost


Termografija

Snemanje površin z termografsko kamero omogoča hitro, enostavno in brezkontaktno merjenje površinske temperature s slikovnim prikazom toplotne porazdelitve po površini objekta. Tako lahko odkrivamo napake v konstrukcijah, toplotne mostove, slabo ali neizvedeno izolacijo, izvore vlage, iztekanje vode, preverimo izvedbo strojnih in elektro instalacij, kot tudi celovito energetsko učinkovitost zgradb.

Informacije na: bbprodukt@gmail.com

PRIMER - Posnetek termografske kamere

Kontakt

BB PRODUKT
BENEDIKT BORŠIČ S.P.
Knafelčeva ul. 26, 2000 Maribor
GSM: 040/ 80 45 67
E-mail: bbprodukt@gmail.com

Davčna: 98680854
Matična: 3209636000
Davčni zavezanec: Da
TRR: IBAN SI56 0510 0801 2413 373

 
 

© BB PRODUKT - BENEDIKT BORŠIČ S.P., Vse pravice pridržane!

izdelava spletnih strani   novisplet